Book Online


Clujul Universitar


Studiaza cu cei mai buni

 
Clujul atrage prin frumusete, istorie, arhitectura, stilul tihnit ardelenesc si, odata cuceriti, cu siguranta veti lua decizia de a-l vizita tot mai des. Dintre cei care aleg sa petreaca aici o perioada mai lunga de timp, nu putini sunt cei care aleg sa transforme Cluj-Napoca în noua lor casa. Asa este si cazul multora dintre tinerii care vin sa studieze în Capitala Ardealului.

Cluj-Napoca, o adevarata citadela a învatamântului, ocupa un loc onorant pe podiumul oraselor universitare din România.
Universitatea „Babes-Bolyai” (UBB) este cea mai mare universitate din tara, cu peste 45 500 de studenti în 167 de specializari (din care 98 în româna, 52 în maghiara, 13 în germana si 4 în engleza). Numele institutiei provine de la doua personalitati marcante ale Transilvaniei, cercetatorul român Victor Babes si matematicianul maghiar János Bolyai.

Universitatea Tehnica, USAMV, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Academia de Muzica „Gheorghe Dima”, Universitatea de Arta si Design sunt alte câteva universitati de stat din Cluj-Napoca recunoscute pe plan national si international.

Hotel Capitolina City Chic are avantajul unei locatii strategice fata de campusul universitar clujean, la 5 minute de mers cu masina pâna la sediul central al universitatilor Tehnica si Babes Bolyai si la nici 3 minute plimbare de Universitatea de Farmacie si Medicina “Iuliu Hatieganu”.
Pe lânga universitatille de renume, Clujul este si casa câtorva dintre cele mai valorase biblioteci ce pun la dispozitia publicului o colectie impresionanta de lucrari si materiale: Biblioteca Academiei (filiala); Biblioteca Judeteana „Octavian Goga”. Hotel Capitolina City Chic se afla la 5 minute de plimbare pâna la Biblioteca Centrala Universitara „Lucian Blaga”, una dintre cele mai importante biblioteci din România.

În vecinatatea hotelului, se regaseste strada pietonala Piezisa, o strada de renume pentru tinerii care aleg sa studieze la Cluj. Strada defineste una dintre cele mai importante zone de camine studentesti.
 

 • Noutati

  • Capitolina

   Evenimentele saptamanii in Cluj

   02/05/2018
  • Capitolina

   The most popular Hotel of the year!

   23/05/2014
  • Va asteptam intr-o noua amenajare

   21/05/2013
  • Bun venit pe noul site Capitolina

   21/05/2013
 • Politica Hotelului

  Certificari

  Parteneri

  Micul dejun este inclus in tariful de cazare.
  Clienții Capitolina beneficiază de parcare și internet gratuit.
  Tarifele includ TVA si taxa hoteliera de 1%
  Check in: 13:00 - Check out: 12:00

  Se accepta plata cu carti de credit


  Booking Award Hotel City Chic Capitolina
 • Tripadvisor