Book Online


Clujul Medical


Ai grija de sanatatea ta
 

Turismul medical este o parte importanta a turismului din judetul Cluj. Capitala Ardealului este si Capitala medicala din aceasta zona a tarii. Cu centre universitare specializate pentru segmentul medical, spitale universitare, institute de elita, centre medicale publice si private de prestigiu, medici specialisti, cu renume international si cariere care contribuie la cresterea brandului national pe linia medicala, Cluj-Napoca este în top 3 al oraselor unde cei mai multi pacienti îsi pun toata încrederea.
 
 
Hotelul Capitolia City Chic este localizat în cea mai importanta zona medicala a orasului, la nici 5 minute plimbare de Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ioan Chiricuta”,  Spitalul Universitar CFR, Clinica de Neurologie, Institutul Inimii, Centrul de Diabet, Clinica de Nefrologie, Clinica ORL, Clinica de Obstetrica si Ginecologie “Dominic Stanca” si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.
 

În vecinatatea hotelului se regaseste strada Clinicilor, denumita astfel pentru spitalele si centrele universitar-medicale pe care le cuprinde.

 

 

 

Ai grijă de sănătatea ta
 
Turismul medical este o parte importantă a turismului din judeÈ›ul Cluj. Capitala Ardealului este È™i Capitala medicală din această zonă a țării. Cu centre universitare specializate pentru segmentul medical, spitale universitare, institute de elită, centre medicale publice È™i private de prestigiu, medici specialiÈ™ti, cu renume internaÈ›ional È™i cariere care contribuie la creÈ™terea brandului naÈ›ional pe linia medicală, Cluj-Napoca este în top 3 al oraÈ™elor unde cei mai mulÈ›i pacienÈ›i îÈ™i pun toată încrederea.
Hotelul Capitolia City Chic este localizat în cea mai importantă zonă medicală a oraÈ™ului, la nici 5 minute plimbare de Institutul Oncologic “Prof. Dr. Ioan Chiricuță”,  Spitalul Universitar CFR, Clinica de Neurologie, Institutul Inimii, Centrul de Diabet, Clinica de Nefrologie, Clinica ORL, Clinica de Obstetrică È™i Ginecologie “Dominic Stanca” È™i Spitalul Clinic JudeÈ›ean de Urgență. 
În vecinătatea hotelului se regăseÈ™te strada Clinicilor, denumită astfel pentru spitalele È™i centrele universitar-medicale pe care le cuprinde.

 • Noutati

  • Capitolina

   Evenimentele saptamanii in Cluj

   02/05/2018
  • Capitolina

   The most popular Hotel of the year!

   23/05/2014
  • Va asteptam intr-o noua amenajare

   21/05/2013
  • Bun venit pe noul site Capitolina

   21/05/2013
 • Politica Hotelului

  Certificari

  Parteneri

  Micul dejun este inclus in tariful de cazare.
  Clienții Capitolina beneficiază de parcare și internet gratuit.
  Tarifele includ TVA si taxa hoteliera de 1%
  Check in: 13:00 - Check out: 12:00

  Se accepta plata cu carti de credit


  Booking Award Hotel City Chic Capitolina
 • Tripadvisor